Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Εύθραυστα νύχια? Όχι πια!

Γεια σας Beauty-Angels :D
Ελπίζω να είστε όλες καλά<3 Σήμερα σκέφτηκα να κάνω ένα post με διάφορες μάσκες που θα μας βοηθήσουν να έχουμε πιο γερά και όμορφα νυχάκια! Θέλω να σας πω πως προσωπικά έχω τα πιο αδύναμα νυχιά που μπορεί να έχει κάποιος :) Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες από αυτές τις μάσκες και με έχουν βοηθήσει πολύ! Κάνω μια διαφορετική κάθε μέρα και επειδή ακριβώς έχω μεγάλο πρόβλημα την αφήνω 30-45 λεπτά... :) Πάμε λοιπόν να τις δούμε??


1) Σ' ένα μπολ αναμίξτε μια κουταλιά της σούπας αλάτι,ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας.Αφήστε τα χέρια σας μέσα για 20 λεπτά.Εφαρμόστε τη 2 φορές την εβδομάδα.

2) Σ' ένα μπολ αναμίξτε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό,λίγο αφρόλουτρο,χυμό από μισό λεμόνι και τέλος 1 κουταλιά της σούπας αλάτι.Αφήστε τα χέρια σας για 20 λεπτά.Εφαρμόστε 2 φορές την εβδομάδα.

3) Η μαγιονέζα θα κάνει τα νύχια σας ανθεκτικά και δυνατά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε μια μικρή ποσότητα σε κάθε νύχι και να την τρίψετε. Στη συνέχεια αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλύνετε τα χέρια σας.

4) Ζεστάνετε λίγο αμυγδαλέλαιο και βουτήξτε μέσα τα νύχια σας. Αφήστε τα για 10 λεπτά μέσα σε αυτό. Μη τα ξεπλύνετε για μία ώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα φορέστε γάντια ενώ έχετε το αμυγδαλέλαιο στα νύχια σας.

5) Υλικά: 1 κουταλιά καστορέλαιο,λίγο αλάτι
Εκτέλεση:  Ανακατέψτε το μείγμα καλά και βουτήξτε τα νύχια σας για 5 λεπτά. Έπειτα ξεβγάλετε με ένα βαμβάκι.

6) Υλικά:1 κ.γ. πουρέ αβοκάντο, 1 κ.γ. κρόκο αυγού, 1 κ.γ. μέλι, 1 πρέζα αλάτι
Παρασκευή: Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να ενωθούν. Απλώστε μια μικρή ποσότητα πάστας σε κάθε νύχι, κάνοντας απαλό μασάζ στα νύχια και στον περιβάλλον δέρμα. Ξεπλύνετε μετά από μια ώρα. Φυλάξτε την στο ψυγείο. Διατηρείται για ένα μήνα.

7) Υλικά: 1 κουταλάκι του γλυκού Κρέμα χεριών, ½ κουταλάκι του γλυκού Πιπέρι καγιέν, 10 σταγόνες - το νερό
Εκτέλεση: Ανακατέψτε τα υλικά καλά, αφήστε τα νύχια για 15-20 λεπτά, ξεπλύνετε. Το μείγμα μπορεί να φυλάσσετε σε ψυγείο. Χρησιμοποιήστε 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

8) Υλικά: 100 γραμ. ελαιόλαδο, 20 φύλλα ελιάς, χυμό λεμονιού.
Εκτέλεση: Βάζετε σε ένα γυάλινο βάζο το ελαιόλαδο μαζί με τα φύλλα ελιάς και τα αφήνετε 24 ώρες. Προσθέτετε μερικές σταγόνες φρέσκο χυμό λεμονιού κάθε βράδυ σε 1 κουταλάκι από το μείγμα  του ελαιόλαδου και κάνετε ελαφρύ μασάζ στα νύχια, πετσάκια και χέρια. Σε 20 ημέρες τα νύχια σας θα έχουν δυναμώσει ήδη απίστευτα και τα χέρια σας θα είναι όμορφα και απαλά όμως συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το μείγμα και εμπλουτίστε την διατροφή σας με ασβέστιο και  μαγιά μπύρας.

Ελπίζω να σας άρεσε το post και να το βρήκατε βοηθητικό! Σας αφηνω για την ωρα......
                                                                                                                                        Kisses :-*

2 σχόλια:

  1. geia sou koukla
    poli wraies oi simboyles sou!!wraia blog!!
    tha xarw na se dw sto blog mou:)
    filia

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Το blog σου είναι υπέροχο! :D Έγινα αμέσως μέλος! :) Φιλιά πολλά :-*

      Διαγραφή